Doorgaan naar inhoud

Nora Roberts 4-in-1 bundel [e-Book]

De wet of de liefde / Hartstocht in beeld / Explosieve gevoelens / De eerste plaats

Nora Roberts 4-in-1 bundel - Nora Roberts
e-Book
Nieuw vanaf 11,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
11,99
Download direct dit e-book

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

(1) DE WET OF DE LIEFDE
Het is puur toeval dat regisseur Philip Kinkaid in Friendly, New Mexico, belandt. Maar op het moment dat Victoria Ashton - de aantrekkelijke sheriff – hem op de bon slingert voor te hard rijden, weet hij meteen dat het slaperige stadje de perfecte locatie is voor zijn nieuwe speelfilm. Helaas is diezelfde sheriff dat absoluut niet met hem eens!
 
(2) HARTSTOCHT IN BEELD
Als producer van een succesvolle tv-show is Johanna Patterson niet snel onder de indruk van beroemdheden. Acteur Sam Weaver is voor haar dan ook slechts de zoveelste ster die ze voor haar programma moet zien te strikken. Alleen blijkt hij heel anders te zijn dan ze had verwacht. Met zijn relaxte charme weet hij haar tot haar verontrusting telkens weer uit haar evenwicht te brengen...
 
(3) EXPLOSIEVE GEVOELENS
Abra Wilson kent types als Cody Johnson maar al te goed. Mannen als hij denken dat ze zich met hun charme uit elke lastige situatie kunnen redden. Luisteren doen ze niet: van haar toch best heldere boodschap dat ze niet in hem geïnteresseerd is, trekt hij zich gewoon niets aan. En met deze overmoedige architect moet ze samen aan één project gaan werken, midden in de prairie van Arizona?
 
(4) DE EERSTE PLAATS
Cynthia Fox is praktisch opgegroeid op de grote circuits, en haar broer Kirk is een beroemd coureur. Toch betekent de racewereld voor haar ook angst, omdat een ongeluk al snel fataal is. Wanneer ze Lance Matthews weer terugziet, op wie ze haar halve leven verliefd is geweest, is ze dan ook niet blij. Want ook hij maakt deel uit van de racewereld. Durft ze voor haar gevoelens uit te komen?
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen en zijn ook los verkrijgbaar.
 




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.