Doorgaan naar inhoud

Obama - President van hoop en vernieuwing

Obama - President van hoop en vernieuwing - Peter Baker
Hardcover
Tweedehands vanaf 8,50

Koop Tweedehands

Rotterdam (Nederland)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
2 st.
8,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Peter Baker’s indrukwekkende verslag van het presidentschap van Barack Obama is het eerste complete overzicht van een gedenkwaardige acht jaar. Baker bekijkt Obama’s wapenfeiten en tegenslagen, en laat de werkelijke erfenis zien van de man die, zoals hij zelf zegt, er anders uitziet dan de presidenten op de dollarbiljetten.  
Met levendige foto's van o.a. The New York Times-fotografen van gebeurtenissen, groot en klein, in de schijnwerpers en achter de schermen, die bepalend waren voor Barack Obama’s presidentschap. Obama: de president van hoop en vernieuwing is een portret ten voeten uit van Amerika’s eerste Afro-Amerikaanse president – in een  tumultueuze tijd.
Peter Baker (1967) is een Amerikaanse politiek analist en verslaggever, die als Witte Huis-correspondent voor The New York Times het presidentschap van Obama op de voet volgde: de president en zijn beleid, de man en zijn gezin. Eerder was hij twintig jaar verslaggever voor The Washington Post, in welke tijd hij de presidenten Clinton en George W. Bush volgde. Baker is een veel gevraagde gast op de Amerikaanse televisie en radio.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.