Doorgaan naar inhoud

Oneindige organisaties

investeren in winst en duurzaamheid

Oneindige organisaties - Gwen Fontenoy
Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Wat?
'Oneindige organisaties' zijn organisaties die zichzelf begrijpen binnen het grotere marktsysteem. Ze gaan intelligent om met resources, cash en innovatie. Telkens weer weten ze zich te vernieuwen, omdat ze beseffen dat ze meer zijn dan de som van hun onderdelen. Oneindige organisaties zijn een uitdrukking van zelfreflectie en groei.

Waarom?
Veel organisaties vergeten dat ze het potentieel hebben om zich te verdubbelen. Ze focussen zich dusdanig op de - misschien wel zelf gecreëerde - problemen, dat ze niet langer zien hoe ze, zelfs met weinig inspanning, zoveel meer kunnen bereiken. Ze houden het idee in stand dat een status quo het enige alternatief is, terwijl alles erop wijst dat overvloed even aannemelijk is.

Waartoe?
Door de juiste vragen te stellen laat dit reflectieboek je simpelweg stoppen en nadenken. Zo rekent het af met alle vooronderstellingen en beperkingen die je tegenhielden. Het houdt je in zijn greep, tot je begrijpt dat niets ooit nog hetzelfde kan zijn...

Voor wie?
Oneindige organisaties richt zich tot leidinggevenden, werkgevers en werknemers die actief de groei van hun organisatie nastreven. Door middel van onderzoek, oefeningen en praktijkvoorbeelden zet dit boek individuen en organisaties op weg om hun omzet te verhogen en de winst te maximaliseren. Er ligt zoveel meer binnen handbereik, daarvan zal dit boek je overtuigen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.