Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Oranje Kruisboekje - Het Oranje Kruis

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  ThiemeMeulenhoff bv
 • ISBN:
  9789006410341
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  17,1 x 24,3 x ,7 cm
 • Gewicht:
  299 gram
 • Aantal Pagina's:
  130
 • Genre:
  Geneeskunde
 • Publicatiedatum:
  jul 2016

Oranje Kruisboekje

officiële handleiding voor EHBO

Het Oranje Kruis

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 29,50.

Omschrijving


Wilt u weten hoe u in noodgevallen eerste hulp kunt verlenen? Het Oranje Kruis Boekje bevat de officiële lesstof voor het Diploma EHBO. Handzaam, praktisch en leesbaar voor iedereen.

Stapsgewijs worden de theorie en de praktische handelingen, veelal met begeleidende kleurenfoto's, uiteengezet zodat u goed leert wat u moet doen en waarom. De helder geschreven handleiding is daarmee geschikt als lesmateriaal, maar ook als naslagwerk.

Uitgangspunt van deze uitgave, de 27e druk, is dat de te verlenen Eerste Hulp (EHBO) altijd gericht moet zijn op de meerwaarde voor het slachtoffer. Met de 27ste druk heeft u het meest actuele boek in handen over eerstehulpverlening. Het boek dat het meest gebruikt wordt bij de EHBO-opleidingen.

Deze uitgave, de 27e druk, is geheel herzien in verband met nieuwe inzichten en ontwikkelingen en voldoet aan de actuele Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp (2016). De Nederlandse Richtlijnen Eerste Hulp zijn ontwikkeld met medewerking en goedkeuring van het College van Deskundigen van Het Oranje Kruis, het Medisch Comité van Het Nederlandse Rode Kruis en het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Het Oranje Kruis boekje is al bijna een eeuw een begrip en onmisbaar bij het volgen van een cursus
Het Oranje Kruis boekje is al meer dan 100 jaar een begrip en onmisbaar bij het volgen van een cursus Eerste Hulp. Vele honderdduizenden eerstehulpverleners hebben in de afgelopen jaren het Oranje Kruis boekje ter hand genomen om de Eerste Hulp theorie zich eigen te maken en toe te kunnen passen in de praktijk. Het Oranje Kruis is dé organisatie op het gebied van de Eerste Hulp in Nederland.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 29,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht