Doorgaan naar inhoud

Over de goddelijkheid van de mens

Deel III: openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena

Over de goddelijkheid van de mens - Gabriela Gaastra-Levin, Reint Gaastra-Levin
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

Deel III De Goddelijkheid van de mens (ISBN 978 9080 7478 90)

Jezus over het helen van de gebeurtenissen rond zijn kruisiging – Jezus stapt van het kruis af - Maria Magdalena legt haar rol bij de kruisiging van haar partner uit – Maria maakt duidelijk dat in haar ogen erfzonde en zondeval niet bestaan – Maria Magdalena over de Da Vinci Code en over de heilige wisselwerking tussen man en vrouw – Maria Magdalena, Jezus en Maria over het loslaten van de drie belangrijkste menselijke angsten, innerlijke pijnen en zelfveroordelingen en over de spirituele betekenis van rampen, geld, armoede en rijkdom, macht, ondernemen vanuit het hart en het geboorterecht van de mens op overvloed – Maria Magdalena, Jezus en Maria over de toekomst van de wereld en het verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en je eigen Goddelijke essentie.

Deel III over ‘De Goddelijkheid van de mens’ staat, net als Deel I en Deel II, vol met opzienbarende doorgevingen van Maria Magdalena, Jezus en Maria aan de auteurs voor de mensheid. Het derde boek uit deze opmerkelijke trilogie omvat wederom een groot aantal nieuwe leringen van de spirituele meesters. Niet alleen voor mensen met een van oorsprong christelijke achtergrond, maar juist voor ieder mens op Aarde. ‘De Goddelijkheid van de mens - Deel III’ slaat een brug tussen het christelijke gedachtengoed en andere spirituele stromingen en ‘new age’-denkbeelden.
Naast de 25 openbaringen en de vele nieuwe gebeden staat het boek vol met door de meesters geopenbaarde oefeningen, meditaties en proclamaties waarmee de lezer aan de slag kan om een duidelijker zelfbeeld te ‘voelen’, om zich met de spirituele wereld te verbinden en om zo een hartsenergie te creëren die de eigen Goddelijkheid bevestigt en het hart doet openen teneinde een liefdevoller mens te worden, voor zichzelf, voor de medemens en voor de wereld.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.