Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Boeken bij Boekhandel De Slegte

DeSlegte.com heeft een ongekend ruim aanbod met tal van unieke titels in haar collecties. Van courante tweedehands boeken tot zeldzame collectors items, van afgeprijsde ramsj tot antiquarische boeken in perkament gebonden. Rondkijken op de website is daarom altijd verrassend. Als extra service bieden wij u ook e-Books, luisterboeken en nieuwe boeken. Om niets te missen raden wij u aan om regelmatig ons nieuwe aanbod tweedehands boeken, ramsj, studieboeken, antiquariaat, e-Books, luisterboeken en nieuwe boeken te bekijken. Onze voorraad is afkomstig van zeven verschillende De Slegte winkels in België en Nederland en ons centraal magazijn. Allemaal te bestellen, gewoon vanuit uw luie stoel!

Tweedehands boeken
Boekhandel De Slegte is al jaren een begrip op het gebied van tweedehands boeken. U vindt bij ons scherp geprijsde tweedehands boeken die u vruchteloos zult zoeken bij de reguliere boekhandel. Omdat Boekhandel De Slegte dagelijks nieuwe voorraad toevoegt, is er is altijd wel wat te vinden dat uw nieuwsgierigheid opwekt of uw leesinteresses prikkelt. En wie weet vindt u eindelijk dat boek waarnaar u al jaren op zoek bent.

Voordeelboeken/Ramsj
Ramsj (voordeelboeken) bestaat uit opgekochte restpartijen die Boekhandel De Slegte voor een voordelige prijs kan aanbieden. Deze titels worden door onze ramsj inkoper zeer gericht ingekocht bij uitgeverijen in binnen- en buitenland. Ze zijn te koop voor zeer interessante prijzen, soms een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs. Maar opgelet: omdat het restpartijen zijn, geldt de regel: op = op.

Studieboeken
Wie voordelig studieboeken wil kopen, gaat naar Boekhandel De Slegte. Wij hebben een ruim aanbod tweedehands studieboeken voor middelbaar en hoger onderwijs. Nog courante studieboeken kopen wij ook graag terug van u in.

Antiquariaat
Ook op het gebied van oude en/of zeldzame boeken heeft Boekhandel De Slegte een aantrekkelijk aanbod. Elk filiaal heeft wel bijzondere boeken op de plank staan. Voor echt oude boeken, zeldzame bibliofiele drukken, (literaire) handschriften, brieven en archivalia moet u zeker in ons antiquariaat in Antwerpen (Wapper 5) een kijkje gaan nemen. U komt ons antiquariaat ook tegen op gespecialiseerde beurzen in binnen- en buitenland (Londen, Mechelen, Amsterdam, Maastricht et cetera). Met regelmaat verschijnen er catalogi met een selectie uit het aanbod.

Curiosa
Boekhandel De Slegte heeft een verrassend aanbod curiosa. Van handschriften tot brieven, van oude kaarten tot foto's, van penningen tot vinyl & audio. We werken er momenteel hard aan om dit aanbod voor de website beschikbaar te maken. Er zullen dus met regelmaat nieuwe items te koop worden aangeboden.

e-Books
Leest u al digitaal? Op de Nederlandse website van Boekhandel De Slegte koopt u eenvoudig e-Books. U maakt een keuze uit het grote aanbod e-Books, vervolgens betaalt u en kunt u direct downloaden en starten met lezen.

Luisterboeken
Een luisterboek (audioboek) is een geluidsopname van een voorgelezen boek. De webwinkel van Boekhandel De Slegte verkoopt  luisterboeken als bestand die u direct kunt downloaden (MP3).

Nieuwe boeken
Boekhandel De Slegte staat bekend om het aanbod van tweedehands boeken en ramsj. Als extra service bieden wij u ook nieuwe boeken aan. Bijna elk Nederlandstalig boek dat in de handel is, kunt u via ons eenvoudig vinden en bestellen.