Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Veilig betalen

Bij een bestelling op DeSlegte.com kunt u online direct afrekenen. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd. U kunt op verschillende manieren betalen op onze webwinkel, die eigendom is van DeSlegte.com BV. Er is altijd een betaalmogelijkheid die bij u past.

 • iDEAL
  Heeft u een Nederlandse internetbankierrekening? Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank: SNS regiobank, ASN, SNS, Friesland bank, ING, ABN Amro, Rabobank.
 • Creditcard (Visa, MasterCard, Maestro)
  Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd via het beveiligde TWYP systeem zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • Mister Cash
  Heeft u een Belgische internetbankierrekening? Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betaal direct online via het Bancontact/Mister Cash systeem van Dexia, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, Fortisbank en VDK Spaarbank. Simpel, snel en veilig.
 • Apple Pay
  Apple Pay is een mobiele betaaldienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.
 • Afrekenen in de winkel
  U kunt er ook voor kiezen bij de betaalopties om een boek te reserveren in een van de De Slegte winkels in Nederland of Belgiƫ. Dit geldt voor tweedehands boeken, ramsj, studieboeken, curiosa en boeken uit het antiquariaat. Wij houden het boek dan 5 dagen voor u vast. U betaalt in de winkel als u het boek ophaalt. Let op: reserveert u online meerdere boeken en zijn die afkomstig uit verschillende vestigingen van De Slegte? Dan dient u de artikelen apart op te halen bij de desbetreffende vestigingen.

Webwinkel DeSlegte.com

DeSlegte.com is de webwinkel van Boekhandel De Slegte. Bestellingen via DeSlegte.com worden vanuit 7 vestigingen in Belgiƫ en Nederland en ons Centraal Magazijn in Almere verstuurd. Ervaren inkopers kopen dagelijks duizenden tweedehands boeken. Ze worden zorgvuldig gekeurd en geselecteerd zodat alleen hoge kwaliteit tweedehands boeken in de schappen van onze winkels komen. Ook ramsj en voordeelboeken, antiquarische uitgaven en curiosa komen rechtstreeks uit onze vestigingen. Alleen nieuwe boeken worden vanuit ons Centraal Magazijn geleverd. Deze worden ingekocht bij verschillende leveranciers en zorgvuldig ingepakt voor verzending.

Voor Boeken altijd eerst naar De Slegte