Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Paard en Landschap - R. Zanderink, C. van Andel

Specificaties

Paard en Landschap

Inspiratieboek met praktische tips

René Zanderink, C. van Andel

Beoordeel dit boek als eerste!
Gekartonneerd

Omschrijving

Het Nederlandse landschap verandert. Meer en meer boeren beëindigen hun bedrijf en de koeien verdwijnen uit het weiland. In veel gevallen maken ze plaats voor paarden, maar helaas is er niet altijd sprake van een goede inpassing in het landschap.
In Paard en Landschap worden vele tips en ideeën aangereikt om een (paarden)erf harmonieus in te passen in het Nederlandse landschap. Het boek neemt de lezer mee naar paardenbedrijven verspreid over heel Nederland, van de kust naar het binnenland, van open via halfopen naar besloten landschapstypen. Prachtige sfeerbeelden en heldere beschrijvingen tonen hoe mens, paard en landschap een natuurlijk geheel kunnen vormen, waarbij het welzijn van het paard vooropstaat. Er worden praktische handvatten aangereikt voor de inrichting van erf en perceel: hoe kan een poel gegraven worden, welke heggen zijn geschikt als omheining en hoe komt een natuurlijke weide tot stand?
Dit boek is het eerste en enige Nederlandse boek dat op dit thema in gaat en is dan ook onmisbaar voor paardenhouders, landschapsinrichters en beleidsmakers en ieder ander die zich hiermee bezighoudt.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht