Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Querido's leesclubgids -

Specificaties

 • Uitgever:
  Querido
 • ISBN:
  9789021473055
 • Aantal Pagina's:
  237
 • Genre:
  Talen
 • Publicatiedatum:
  okt 2006

Querido's leesclubgids

romans uit Nederland en Vlaanderen

Beoordeel dit boek als eerste!
 Tweedehands vanaf € 10,00.

Omschrijving

Querido's leesclubgids is een leidraad voor wie meer uit een leesclub wil halen. Naast praktische informatie over het opzetten van een leesclub en het voorbereiden van bijeenkomsten, bespreekt de gids een twintigtal hoogtepunten uit de Nederlandse en Vlaamse literatuur. Elk boek wordt gepresenteerd met een samenvatting, een fragment en de openingspassage, informatie over de schrijver en het overige werk. Bovendien behandelt de gids de belangrijkste aspecten en thema's van het boek aan de hand van vragen en discussiepunten en doet leessuggesties voor gerelateerde onderwerpen en verwante romans.
De leesclubgids is gewijd aan recente romans uit Nederland en Vlaanderen. Auteurs van wie werk wordt besproken zijn: Hafid Bouazza, D nne van Brederode, Stefan Brijs, Carl Friedman, Arnon Grunberg, Kees't Hart, Maarten't Hart, A.F.Th. van der Heijden, Herman Koch, Tom Lanoye, Patricia de Martelaere, Doeschka Meijsing, Geerten Meijsing, Margriet de Moor, Marcel M ring, Nelleke Noordervliet, Wanda Reisel, Thomas Rosenboom, Willem van Toorn, Paul Verhaeghen en Peter Verhelst.
Yves van Kempen (1944) was jarenlang docent Nederlands en literair recensent voor De Groene Amsterdammer en Ons Erfdeel. Hij was redacteur van Bzzlletin en schreef de autobiografische roman Koningin-moeder.
Bert Bultinck (1974) gafles aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen en recenseerde literatuur voor De Morgen en Humo. Hij was redacteur van Yang en is chef Opinie van De Morgen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 10,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht