Doorgaan naar inhoud

Ruzie in de tent

Waarom ruziemaken gezond is en confrontaties mijden niet werkt

Ruzie in de tent - J.P. van de Ven
Paperback
Tweedehands vanaf 9,50

Koop Tweedehands

Centraal Magazijn
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Je ziet je collega's waarschijnlijk langer en vaker dan je levenspartner, dus ook tussen negen en vijf is er wel eens ruzie in de tent. Ook zo'n hekel aan al die frustrerende en nutteloze conflicten? Ontdek dat anderen confronteren met je ware motieven meer oplevert dan het sussen en vermijden van conflicten.

Dat er ruzie is, komt ook doordat jij ergens voor staat. Dit boek helpt je om te ontrafelen wat dat is. Als je weet wat je doel is, is de kans veel groter dat je dit ook bereikt. Met behulp van de praktische technieken en de herkenbare voorbeelden in dit boek krijg je eindelijk grip op conflicten.

Dit boek zal je kijk op ruzie drastisch veranderen. Het conflict waar je nu last van hebt, kan het begin zijn van een vruchtbare relatie met je collega, medewerker of baas.

Psycholoog Jean-Pierre van de Ven is Nederlands bekendste relatietherapeut. Hij schreef drie boeken over omgaan met relatieproblemen (Ruzie met je partner, Omgaan met relatieproblemen en Zo erg is het nou ook weer niet) en columns in de Volkskrant over zijn psychologenpraktijk. Hij werkt vaak mee aan radio- en televisieprogramma's en is een veelgevraagd spreker.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.