Doorgaan naar inhoud

Schaduw me / Onthul me omkeerboek

Schaduw me / Onthul me omkeerboek - Tahereh Mafi
Paperback
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
12,99
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

‘Hopeloosheid maakt je roekeloos. Ik kan het weten.’ Voordat aankomend voorjaar het zesde en écht laatste deel in de Touching Juliette-trilogie verschijnt, bundelen we twee korte novelles in dit omkeerboek. Tahereh Mafi schreef twee korte verhalen vanuit het perspectief van lezers-lieveling Kenji, die zich afspelen tussen deel 4 en 5, en deel 5 en 6 in. Schaduw me / Onthul me is vertaald door Sandra Hessels.


Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Blossom Books
 • ISBN:
  9789463491648
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  13,9 x 20,9 x ,9 cm
 • Gewicht:
  196 gram
 • Aantal Pagina's:
  136
 • Druk:
  1
 • Publicatiedatum:
  Januari 2020
 • Rubriek:


Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.