Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Schizofrene marketing - Joris Merks

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Scriptum
 • ISBN:
  9789055948857
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  15,6 x 21,8 x 3,6 cm
 • Gewicht:
  638 gram
 • Rubriek:
  Management & Economie
 • Jaar:
  2012

Schizofrene marketing

integratie van online- en offline marketing

Joris Merks

Beoordeel dit boek als eerste!
Hardback  Tweedehands vanaf € 13,00.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

In gesprekken met CEO's, marketeers, onderzoekers, managers voor e-commerce en mediamanagers komt de volgende vraag met stip het vaakst op tafel: 'Hoe integreer ik online- en offline-kanalen, zodat ze elkaar versterken?'
 
Elk bedrijf moet zichzelf deze vraag stellen. Niet één keer, maar steeds opnieuw. De ontwikkeling van het internet creëert doorlopend nieuwe marketingmogelijkheden, maar marketing en reclame worden er niet eenvoudiger op. De waarheid is: onze marketingorganisaties zijn nog ver verwijderd van een naadloze integratie van online- en offline-kanalen.
 
Hoe vaak maakt u het mee, dat een verkoper in een winkel u aanbeveelt ook eens de online-shop te bezoeken - bijvoorbeeld als de winkel het kledingstuk dat u zoekt niet op voorraad heeft? Dit gebeurt zelden. Door de gescheiden manier waarop online- en offline-kanalen georganiseerd zijn, concurreren ze met elkaar. Een groei in het verkoopkanaal online wordt dikwijls als kannibalisatie ervaren. Zie hier de schizofrene aard van onze marketingorganisaties: we spreken tot onze consument met meerdere stemmen, terwijl die consument allang geïntegreerd koopt en handelt.
 
Dit boek helpt online- en offline-marketeers om van elkaar te leren, dezelfde taal te spreken en beter samen te werken. In de nabije toekomst zullen alleen die bedrijven succesvol zijn, die het beste van beide werelden weten te benutten. De integratie van online- en offline-marketing zal meestal niet vanzelf gaan. Het senior management zal er dus gericht, vanuiteen duidelijke visie, op moeten aansturen.
 
Onderwerpen:
de online-revolutie: wereldwijde statistieken ? het internet en de 5 krachten van Porter ? nieuwe concurrentiestrategieën ? de toekomst van het internet ? online & offline advertising voor Dummies ? de online 'cheap offer now!!'-mentaliteit ? online branding ? sturen op ROI ? top-6 oorzaken van falende reclame ? strategisch crossmediaal communiceren ? massapersonalisatie ? privacy ? de nieuwe consumer journey ? social marketing ? de opmars van de smartphone ? de 'Cloud' ? de toekomst van apps ? de marketingorganisatie van de toekomst ? het media- en reclamebureau van de toekomst
 
Over Joris Merks
Joris Merks is Research Manager bij Google. In zijn werk helpt hij bedrijven om de invloed van internet op consumentengedrag te begrijpen en om online- en offline-marketingstrategieën met elkaar te integreren. Voordat hij bij Google kwam, was Joris Senior Research manager bij Metrixlab, Consultant bij Gfk Daphne, deed hij media audits bij Accenture, en werkte hij voor reclamebureau Ara Advertising. Joris is een datagedreven strateeg. Hij specialiseerde zich in het geïntegreerd managen van merken, campagnecreaties en mediastrategieën op basis van meer dan 150 nationale en internationale trackingstudies en crossmediale studies voor grote adverteerders.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Rotterdam
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 13,00

zonder stofomslag

Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht