Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Lale Gül winnaar NS Publieksprijs

De NS Publieksprijs is dit jaar gegaan naar Lale Gül. Haar boek "Ik ga leven" verwierf 32 procent van de 210.130 lezersstemmen. De winnaar werd bekendgemaakt tijdens de uitzending van de talkshow M van de KRO-NCRV op NPO 1. De NS Publieksprijs bekroont het beste boek, gekozen door het publiek

De genomineerden van de shortlist van de NS Publieksprijs waren dit jaar: "Bonuskind" van Saskia Noort, "Derksen" van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman, "Ik ga leven" van Lale Gül, "Martien" van Jan Dijkgraaf, "Opgewekt naar de eindstreep" van Hendrik Groen en "Wen er maar aan" van Maike Meijer.

Dit zijn de best verkochte titels van het afgelopen jaar. Het winnende boek wordt officieel het Boek van het Jaar. Tot en met woensdagavond 17 november 2021 kan er gestemd worden. Het winnende boek werd op woensdagavond 17 november 2021 bekendgemaakt door Margriet van der Linden in haar programma M op NPO1. De auteur van het winnende boek ontvangt een geldprijs van € 7.500,-, een sculptuur van Jeroen Henneman en een jaar lang gratis reizen met de NS Business-Card 1e Klas.

Meer? Bekijk ons hele aanbod bestsellers