Doorgaan naar inhoud

Slaap lekker Rupsje Nooitgenoeg

Een flapjesboek

Slaap lekker Rupsje Nooitgenoeg - Eric Carle
Hardback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Rupsje Nooitgenoeg

Omschrijving

'Slaap lekker, Rupsje Nooitgenoeg' is een prachtig flapjesboek van Eric Carle. Hét ideale verhaaltje voor het slapengaan. De zon gaat onder, straks zien we de maan. Wie is er klaar om naar bed te gaan? Nog niet alle vriendjes van Rupsje Nooitgenoeg zijn toe aan hun bedje. Kijk onder de flappen en wens ze welterusten. En raad eens wie er in het maanlicht ligt te slapen op een blad?

In 'Slaap lekker, Rupsje Nooitgenoeg' komen de bekende rups en al zijn vriendjes voorbij. Flapjes, de prachtige, kleurrijke illustraties van Eric Carle én Rupsje Nooitgenoeg: een perfecte combinatie voor peuters vanaf 2 jaar.

Rupsje Nooitgenoeg is al generaties lang het bekendste en meest geliefde karakter van schrijver en tekenaar Eric Carle. Hoewel het gelijknamige, iconische prentenboek al meer dan 50 jaar geleden verscheen, staat het nog altijd bij heel veel mensen in de boekenkast. En dat is niet verwonderlijk: de heldere collage-illustraties zijn samen met het vrolijke verhaal nog steeds een feest om te (her)lezen.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.