Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Sociale intelligentie - D. Goleman

Specificaties

Sociale intelligentie

nieuwe theorieen over menselijl gedrag

Daniel Goleman

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 12,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Emotionele intelligentie was niet alleen een enorme bestseller, maar bovenal een revolutionair boek waarin Daniel Goleman herdefinieerde wat het betekent om intelligent te zijn. Nu komt hij opnieuw met een baan-brekend boek: Sociale intelligentie.
Het sleutelidee: het heeft geen zin om in je eentje slim te zijn. De manier waarop de mens in zijn omgeving staat, is bepalend voor success en de ervaring van geluk. Goleman illustreert aan de hand van talrijke concrete voorbeelden hoe sociale intelligentie werkt en wat het betekent. Maar hij beschrijft ook hoe flirtgedrag in een caf erkt, en hij legt uit hoe het komt dat het werkelijk verschil maakt of je je antwoordapparaat op een zakelijke of een vriendelijke toon inspreekt. Deze anecdotes worden verklaard aan de hand van onderzoek en theorie over het menselijk brein: zowel op psychologisch als neurologisch niveau en met oog voor cultuurverschillen.
Sociale intelligentie leert ons niet alleen hoe mensen in groepen functioneren maar kan ons ook duidelijk maken hoe we beter kunnen functioneren. Want uiteindelijk komt het volgens Goleman neer op een eenvoudige maar radicale keuze: we moeten van elkaar houden anders gaan we ten onder.
Daniel Goleman is psycholoog en de auteur van onder andere de bestseller Emotionele intelligentie, waarvan wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren werden verkocht. Hij doceerde aan Harvard University en schreef 12 jaar lang voor de New York Times over menselijk gedrag.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Antwerpen
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 12,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht