Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Sporen in het zand - A. Camilleri

Specificaties

Sporen in het zand

Andrea Camilleri

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Vanaf € 7,90.

Omschrijving

Commissaris Montalbano is een van de beroemdste speurders uit de hedendaagse misdaadliteratuur: een man die worstelt met zijn liefdesleven, dol is op de Siciliaanse keuken, en al menige misdaad heeft opgelost.
In zijn nieuwe roman, Sporen in het zand, krijgt hij te maken met een gestolen kadaver van een paard. En met een halfnaakt lijk, met een kogel erin. Twee verhalen die in elkaar overlopen. Wat van de ene kant glashelder lijkt, is van de andere kant volkomen duister. En dan wordt er ook nog bij commissaris Montalbano thuis ingebroken. Door wie?
Sporen in het zand brengt Montalbano in een ware nachtmerrie, die hem naar stallen en renbanen voert. Ook het ouder worden beleeft Montalbano als een gruwel. Hij heeft eigenlijk een bril nodig, maar weigert daaraan toe te geven. Diep vanbinnen voelt hij zich nog zo sterk als een paard. En ook deze zaak zal hij, nog steeds zonder hulp van een bril, weer weten op te lossen.

Siciliaan Andrea Camilleri (1925) is beroemd geworden door zijn succesvolle detectiveromans over commissaris Salvo Montalbano. Hij schreef onder meer Verstikkende zomerhitte en De vleugels van de sfinx. Zijn werk werd in 24 landen vertaald en zijn thrillers zijn verfilmd.

‘Camilleri heeft een stijl die prachtig is van eenvoud en van onderhuidse esprit. En dan is er het Sicilië dat hij oproept, in al zijn kleuren en geuren. En zijn eten: je zou er zo naartoe willen vliegen.’
trouw

‘In Verstikkende zomerhitte is de verrukkelijk chagrijnige commissaris Montalbano weer geweldig op dreef.’
de volkskrant

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als VoordeelboekWeb only

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Centraal Magazijn
Levertijd: 5-8 werkdagen
€ 7,90
Levertijd: 5-8 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht