Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Sterkteleer - Russell C. Hibbeler

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Pearson Benelux B.V.
 • ISBN:
  9789043034067
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  19,7 x 26,6 x 3,5 cm
 • Gewicht:
  1739 gram
 • Publicatiedatum:
  jan 2017

Sterkteleer

Russell C. Hibbeler

Beoordeel dit boek ook!
Paperback   Nieuw vanaf € 65,50.

Omschrijving

Sterkteleer is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het geeft een duidelijke en grondige introductie in de theorie en de toepassingen van de sterkteleer. Techniekstudenten krijgen inzicht in de materie doordat het fysische gedrag van materialen onder belasting wordt verklaard. Vervolgens wordt dit gedrag gemodelleerd en kan de theorie worden afgeleid. De nadruk ligt hierbij op evenwicht, compatibiliteit van de vervormingen en de eisen die aan het materiaal moeten worden gesteld.

Sterkteleer bevat de didactische kwaliteiten die Russell C. Hibbeler beroemd hebben gemaakt op dit vakgebied. Zo biedt deze editie:
* Veel verschillende soorten vraagstukken met de nadruk op praktische, realistische situaties uit de beroepspraktijk.
* Analyseprocedures die studenten een logische en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.
* Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische, technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategie├źn weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken.
* Afbeeldingen en foto's die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten.

Dit boek verschijnt met een toegangscode voor MyLab | Nederlandstalig, een digitale leeromgeving waarin studenten en docenten met behulp van diverse interactieve studietools kunnen toewerken naar een succesvolle afronding van de cursus. Zo zijn er onder andere video-uitwerkingen van opgaven en online toetsen beschikbaar.

Russell C. Hibbeler is verbonden aan de Faculteit Werktuigbouwkunde van de University of Louisiana. De Nederlandstalige bewerking is verzorgd door prof. dr. ir. Marc Van Overmeire, prof. dr. ir. Dirk Lefeber en prof. dr. ir. Lincy Pyl, allen verbonden aan de Faculteit Ingenieurswetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel.

www.pearson.nl

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 65,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

3 van 5 sterren

Gebaseerd op 1 beoordeling.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht