Doorgaan naar inhoud

Stil van binnen - Een gids voor zelfontdekking

Stil van binnen - Een gids voor zelfontdekking - Barry Long, Chris Mouwen
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Stil van binnen is het vijfde boek van Barry Long dat bij Altamira-Becht in vertaling verschijnt. Het geeft een ruim overzicht van de verschillende spirituele disciplines en inzichten die kunnen leiden tot een groter zelfinzicht. Long geeft op heldere wijze richting aan de wijze waarop wij de weg kunnen ontdekken die naar binnen leidt. Deze weg, dit `stil zijn van binnen´, omvat diverse meditatievormen. Het boek geeft aanwijzingen hoe te mediteren, hoe om te gaan met het gebed als meditatievorm, hoe in een relatie te staan en hoe de verschillende aspecten van spirituele tradities te onderscheiden en zelf daarin een weg te vinden.
Zijn inzichten die hij op essayistische wijze heeft neergelegd, komen voort uit de gesprekken die hij jarenlang heeft gevoerd met mensen op zoek naar meer zelfinzicht. Vele vragen, zoals `wat is waarheid´, `hoe om te gaan met de onuitputtelijke stroom van gedachten´, `is therapie zinvol´, `wat is waarheid´ en `wie ben ik´, worden op heldere wijze beantwoord en verwijzen naar een levenshouding die gevoed wordt door het `stil zijn van binnen´.
Barry Long (1926) is een Australische schrijver en geestelijk leraar. Sinds 1968 kent zijn praktische en compromisloze benadering van de waarheid een groeiende internationale belangstelling. Hij geeft ook in Nederland regelmatig workshops en seminars.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.