Doorgaan naar inhoud

Succesvol coachen

Succesvol coachen - John Whitmore
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie PM-reeks

Omschrijving

Goed coachen is een vaardigheid die een grote mate van begrip en praktijkervaring vereist om een optimaal resultaat te bereiken. Deze geheel herziene, tiende editie is uitgebreid met zes nieuwe hoofdstukken. De principes van coaching worden duidelijk uitgelegd en geïllustreerd met voorbeelden van topprestaties uit het zakenleven en de sport. Het boek blijft het GROW-model volgen en verduidelijkt het proces en de praktijk van coaching. Het beschrijft wat coaching echt is, waar, wanneer en hoeveel het kan worden gebruikt en wie het op een goede manier kan gebruiken.

Succesvol coachen legt met deze herziening de lat van het coachen hoger. De nieuwe hoofdstukken gaan uitvoerig in op de transpersoonlijke psychologie, de kruising tussen coaching en leiderschap en evolutie en sociale verantwoordelijkheid, de toekomst van coaching en hoe coaching kan worden toegepast in tijden van crisis en verandering.

De nieuwe toevoegingen over leiderschap voor het bereiken van topprestaties en verandering door transpersoonlijke coaching zijn uitstekend. Ze zijn actueel en relevant en ze bieden een echte uitdaging voor de lezer. Ze geven interessante dimensies over modellen van psychosynthese, emotionele intelligentie, spirituele intelligentie en de grenzen van coaching.
People Management Magazine

Sir John Whitmore heeft van The International Coach Federation de Presidents Award ontvangen als erkenning voor zijn werk op coachingsgebied. Hij geeft adviezen en lezingen over coaching en teamwerk voor het bedrijfsleven vanuit zijn bedrijf Performance Consultants International. Whitmore heeft vijf boeken geschreven over sport, leiderschap en coaching, waarvan Succesvol coachen het bekendste is. Van dit boek zijn wereldwijd reeds 500.000 exemplaren verkocht en het is vertaald in 20 talen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.