Doorgaan naar inhoud

Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen

nT2 op de werkvloer

Taaltrainer voor gevorderde anderstaligen - Emmeke Boot, Sytske Degenhart
Paperback
Nieuw vanaf 54,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
54,95
Levertijd: 7-10 werkdagen

Omschrijving

Nieuwe Nederlanders functioneren op het werk vaak nog niet op gelijk niveau met collega's vanwege de taalbarrière. Deze Taaltrainer biedt hun net die laatste hulp om volwaardig te kunnen participeren. Lastige grammaticale items zijn gekoppeld aan oefenstof waarbij gebruikgemaakt is van praktijksituaties en vaktaal uit de administratieve, de medische en de technische sector. Deze uitgave bevat een unieke, aparte uitspraaktraining die je op de website kunt vinden.
De Taaltrainer richt zich op het trainen van vaardigheden waar iedereen in studie of werk veel mee te maken krijgt, maar die vaak onderbelicht blijven in reguliere NT2-methodes, zoals: brieven schrijven, telefoneren, samenvatten, notuleren, solliciteren en overleggen. In twaalf hoofdstukken worden deze en andere vaardigheden themagewijs behandeld. De antwoorden op de oefeningen staan achterin. Dankzij de lijsten van bijwoorden, ondergeschikte voegwoorden, onregelmatige werkwoorden en het register is de Taaltrainer naast een praktisch werkboek ook een nuttig naslagwerk.
De Taaltrainer is bestemd voor midden- en hoogopgeleide tweedetaalsprekers, die hun opleiding Nederlands als tweede taal hebben voltooid (niveau B1/B2) en zich willen voorbereiden op studie of werk in Nederland of die na het behalen van het Staatsexamen NT2 II behoefte hebben aan extra oefenstof om de puntjes op de i te zetten. Ook is dit boek te gebruiken als naslagwerk naast een (beroepsgerichte) studie.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.