Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Tarot - H. Beekmans

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Elmar
 • ISBN:
  9789038917658
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  168
 • Rubriek:
  Spiritualiteit

Tarot

de grote Arcana, symbolen van de ziel

H. Beekmans

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Vanaf € 5,00.

Omschrijving

Hanneke Beekmans is astrologe en zeer bedreven in de ware kunst van de Tarot. Deze bijzondere vrouw bezit de gave diep in uw zielenleven te schouwen en weet u naar uw ware zelf toe te leiden.
In de Grote Arcana beschrijft Hanneke Beekmans op unieke, eigen wijze ziel en zaligheid van de 22 Grote-Arcanakaarten van de Tarot.
Dit is zeker niet wéér een samenraapsel en selectie van wat al zo vaak is beschreven, maar een werkelijk vernieuwende duiding die ook, of zelfs juist, de bron en het waarom van de betekenis van de Grote Arcana toelicht en verklaart.
De 22 kaarten, van de Magiër tot de Zot, illustreren en symboliseren zowel de evolutie van de Kosmos als geheel, alsmede de daarmee vergelijkbare en parallel lopende ontwikkeling van het leven van de mens. Elke kaart vertelt een verhaal over een facet van het leven, schetst een karakter, spiegelt een stuk van uw persoonlijkheid en laat een ontwikkeling zien: Leven en dood, liefde en haat, macht en onmacht, geluk en ongeluk, maar ook het lot versus het noodlot,passeren de revue. De weerslag van deze ontwikkeling is de Tarot. Van de oorsprong via het grote avontuur dat leven heet weer terug naar de oorsprong, de Bron.
Hanneke Beekmans openbaart en verklaart de essentie van de Tarot. Al lezend begrijpt u niet alleen het ontstaan en de ontwikkeling van het leven, maar tevens en vooral uzelf.
Gevorderden en beginners, iedereen die op zoek is naar inzicht en zelfkennis, vinden in dit boek een schat aan informatie. Liefdevol verhalend wijdt de auteur u in de mystieke, esoterische betekenis van de Tarot in.
U leert deze te doorgronden en toe te passen om al doende bij uw eigen gevoel te komen en uw eigen weten te ontwikkelen.
U wordt een ingewijde.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Beschikbaarheid
Prijs
Leiden
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 15,95 € 5,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht