Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Trainen met de tarot van A.E. Waite - Petra Sonnenberg

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Schors
 • ISBN:
  9789063785512
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  10,6 x 19,5 x 1,0 cm
 • Gewicht:
  164 gram
 • Aantal Pagina's:
  128
 • Rubriek:
 • Druk:
  1e
 • Jaar:
  2003

Trainen met de tarot van A.E. Waite

Wat de kaarten ons verklappen

Petra Sonnenberg

Beoordeel dit boek als eerste!

Omschrijving

De tarot is een bekend en veel geraadpleegde gids bij het begrijpen en oplossen van niet alleen levensvragen, maar ook acute vragen. Het wordt door velen gebruikt om inzicht en antwoord te verkrijgen rond alledaagse thema's zoals werk, relaties, liefde en geluk en algemeen welbevinden.

Er zijn vele boeken geschreven waarin alle facetten van de tarot uitgebreid aan bod komen, maar in dit boek verklappen de kaarten ons nog meer. Niet alleen wordt elke kaart apart op duidelijke en overzichtelijke wijze beschreven, maar worden ook de belangrijkste aspecten en correspondenties met o.a. astrologie, numerologie, de elementen, kabbala, I Ching, chakra's enz. beschreven.
Een duidelijke verdeling in 'kleurblokken' van de diverse eigenschappen en kenmerken van de kaarten maken dit boek extra prettig om mee te werken.

Trainen met de Tarot van A.E. Waite maakt gebruik van de door A.E. Waite en Pamela Colman Smith ontworpen tarotkaarten. Dit zijn de meest gebruikte tarotkaarten ter wereld, omdat de symboliek van de tarot in dit spel het duidelijkst zichtbaar is.

Een extra bijzonderheid van de in dit boek gebruikte tarotkaarten is dat de afbeeldingen gereproduceerd zijn van het persoonlijke tarotspel van A.E. Thierens, theosoof en tijdgenoot van Waite. Dit gereproduceerde tarotspel is naar alle waarschijnlijkheid een authentieke 'eerste druk', waardoor tevens definitief een einde wordt gemaakt aan het vraagstuk hoe het spel van A.E. Waite en Pamela Colman Smith er nu werkelijk heeft uit gezien.

Trainen met de Tarot van A.E. Waite is een uitstekend hulpmiddel bij het doeltreffend en op snelle wijze leren de tarot te leggen.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht