Doorgaan naar inhoud

Unravel Me

Book Two

Unravel Me - Tahereh Mafi
Hardback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Eén van de boeken uit de serie Shatter Me

Omschrijving

Discover the romantic, addictive and thrilling world of Tahereh Mafi’s fantasy Shatter Me with this second book in the series. This stunning hardback collector’s edition with its exclusive design and gold reading ribbon is the perfect gift for fans and new readers alike


Specificaties

 • Auteur:
 • Serie:
 • Uitgever:
  Electric Monkey
 • ISBN:
  9780008687625
 • Bindwijze:
  Hardback
 • Afmetingen:
  14,3 x 22,4 x 4,3 cm
 • Gewicht:
  563 gram
 • Aantal Pagina's:
  480
 • Taal:
  Engelstalig
 • Druk:
  1e
 • Publicatiedatum:
  Mei 2024
 • Rubriek: