Doorgaan naar inhoud

Verloren stad

Verloren stad - C. Cussler, P. Kemprecos
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Een huiveringwekkend zeewier dreigt de oceanen te smoren..
Een enzym dat de levensduur spectaculair kan verlengen is in de diepte van de Noordatlantische Oceaan ontdekt, in het gebied van de `Verloren stad'. Maar waarom worden de mensen die het in bezit proberen te krijgen een voor een vermoord? Waarom zijn de wetenschappers in een afgelegen Grieks laboratorium spoorloos verdwenen? Wat heeft dit alles te maken met een lijk dat hoog in de Franse Alpen ingevroren in het ijs is aangetroffen? Voor kurt Austin, leider van het speciale NUMA-onderzoeksteam, en zijn collega Joe Zavala is het duidelijk dat er een taak op hen wacht, maar die kan veel omvangrijker zijn dan ze denken. In feite zou het wel eens hun gevaarlijkste uitdaging ooit kunnen worden.
Rijk aan de verbijsterende actie en tomeloze verbeeldingskracht die voor Clive Cussler kenmerkend zijn, is Verloren stad opnieuw een zinderend avontuur.
Clive Cussler heeft al vele bestsellers op zijn naam staan, waaronder het meest recente Dirk Pitt-avontuur Trojaanse Odyssee, Gouden Boeddha en het onlangs verfilmde Sahara. Cussler woont afwisselend in Colorado en Arizona. Met Paul Kemprecos schreef hij onder andere Vuurijs en Witte dood.
`Een avontuur op de hoge zee waar je koude rillingen van krijgt.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.