Doorgaan naar inhoud

Visionair ondernemen

een verrassend verhaal over de kracht van de 3 p's (people, planet en profit)

Visionair ondernemen - Marc Allen
Paperback

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Zakendoen en daar goed van leven. Daarbij ook idealen hebben en willen bijdragen aan een mooiere, duurzame wereld. Marc Allen weet uit ervaring dat het kan. In ‘Visionair ondernemen’ vertelt hij hoe dat gaat.

Toen Allen met zijn bedrijf begon, had hij geen cent te makken en geen idee hoe hij het aan wilde pakken – tot op zekere dag een oude man kwam binnenlopen, die hem wijze lessen leerde. Die lessen geeft Allen nu op zijn beurt door, in de vorm van twaalf ‘sleutels’. Soms zijn die direct herkenbaar (‘Plan je werk en werk volgens plan’) en soms zijn ze ronduit uitdagend (‘Omarm veranderingen en leer ermee dansen’). Wat de lessen gemeen hebben is dat ze altijd gericht zijn op een verantwoorde, duurzame bedrijfsvoering, waarbij zakelijkheid en spiritualiteit hand in hand gaan.

Een managementverhaal met een hoge realiteitswaarde: Allen zelf is een rijk man geworden door betrokken en bezield ondernemen. (En zijn werkweken zijn nooit langer dan 25 uur!)

Marc Allen is auteur, componist en uitgever. Samen met Shakti Gawain heeft hij New World Library opgezet, een toonaangevende uitgeverij in de VS.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.