Doorgaan naar inhoud

Voor we met zijn allen uit elkaar vallen [met gesigneerde opdracht]

Voor we met zijn allen uit elkaar vallen [met gesigneerde opdracht] - Bart Moeyaert
Linnen band

Koop Antiquarisch

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Boek 2016 uit de serie De nieuwjaarslezingen Het Zoekend Hert

Omschrijving

Een literair-filosofische bespiegeling "over de macht en de troost van het woord en het belang van een goeie stoel." Door schrijver Bart Moeyaert, artistiek intendant voor het gastlandschap van Vlaanderen en Nederland op de Frankfurter Buchmesse 2016.

Filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer riep met De Nieuwjaarslezingen een hooggewaardeerde traditie in het leven. Bij de overgang naar het nieuwe jaar reflecteert telkens een bijzondere denker, schrijver of kunstenaar uit de Lage Landen over alles wat hem of haar prikkelt of uitdaagt. Kwamen achtereenvolgens aan bod: Bernard Dewulf, Yves Petry, Anne Provoost, Oscar van den Boogaard en Elvis Peeters.

Voor het jaar 2016 heeft de veelbekroonde auteur Bart Moeyaert 'Voor we met z'n allen uit elkaar vallen' geschreven. Moeyaert werkt sinds de zomer van 2014 als artistiek intendant aan het Vlaams-Nederlands gastlandschap op de Frankfurter Buchmesse 2016. Mede vanuit zijn opdracht voor de wereldberoemde boekenbeurs reflecteert hij "over de macht en de troost van het woord, de kracht van literatuur, en het belang van een goeie stoel".

Deze speciale Buchmesse-editie past in de reeks, herkenbaar aan het handzame formaat (11 × 17), de zwartlinnen kaft, goudopdruk, prettig leeslint, hoogwaardig papier en een citaat van de meester-schrijver in zijn eigen handschrift.

De boeken, het toneelwerk en de poe¨zie van Bart Moeyaert zijn sinds zijn debuut in 1983 door lezers van alle leeftijden ontdekt, wat hem een aparte plek geeft binnen de Nederlandstalige literatuur. In 2003 debuteerde hij als dichter met Verzamel de liefde. Zijn werk is vaak bekroond in binnen- en buitenland en verscheen in meer dan twintig talen. Twee jaar lang was hij Stadsdichter van Antwerpen. Moeyaert is hoofddocent Schrijven aan het Conservatorium in Antwerpen.
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.