Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
W van Cassiopeia - Manja Croiset

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Brave New Books
 • ISBN:
  9789402179088
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  13,5 x 21,5 x ,3 cm
 • Gewicht:
  82 gram
 • Aantal Pagina's:
  40
 • Genre:
  Kunst

W van Cassiopeia

Manja Croiset gaat solo

Manja Croiset

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

VERPAUPERD en ONTHEEMD DE W VAN CASSIOPEIA kijkend naar het firmament zie ik de W van Cassiopeia en denk aan het boek Manja waar mijn naam aan ontleend is vijf bevriende kinderen die hun verbond bevestigd zagen in dit pentagram met Manja als middelpunt in een heldere nacht gaan onwillekeurig mijn gedachten naar dat tragische verhaal nazi-Duitsland in opkomst de dood van dit Joodse meisje altijd heb ik me verwant gevoeld te jong stiekem gelezen de aantrekkingskracht van dat boek met mijn naam was begrijpelijk de overeenkomst zo onwaarschijnlijk Een middelpunt heb ik me nooit gevoeld. een onfatsoenlijk afscheid

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht