Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Waar gaat dit over? - Henk Donker

Specificaties

 • Auteur:
 • Uitgever:
  Mijnbestseller.nl
 • ISBN:
  9789403629490
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Afmetingen:
  15,5 x 23,5 x 1,4 cm
 • Gewicht:
  256 gram
 • Aantal Pagina's:
  144
 • Publicatiedatum:
  jun 2021

Waar gaat dit over?

Observaties van een optimistische criticaster

Henk Donker

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback   Nieuw vanaf € 14,89.

Omschrijving

Sinds ik officieel met pensioen ben, publiceer ik af en toe op sociale media om mijn mening te verkondigen of te beschrijven wat me bezig houdt. Anders gezegd: ‘”Ik plaats een blog”. Meestal kies ik een onderwerp, wat op dat moment in de schijnwerpers staat en trek daar mijn conclusie bij. Of er gebeurt iets in mijn leven, dat indruk maakt of bezig houdt. Naar mijn mening geeft dat ook inzicht in wie ik ben en hoe ik denk. Een enkele keer heb ik bij een gelegenheid die mij heeft aangegrepen, een gedicht geschreven en voor de lokale radio voorgedragen. Verder, rommelend in mijn archief vond ik columns uit begin 2000, meestal gericht op de sportvereniging. Een paar ervan heb ik opgeduikeld omdat ze nu nog steeds herkenbaar zijn in de sport en ook wat over mijn beleving zeggen. Deze columns en blogs heb ik niet nagekeken op fouten omdat ik ze net zo wilde weergeven, zoals ze zijn gepubliceerd. Een aantal zijn ook gepubliceerd in mijn autobiografie “65, hoe bestaat het”, dat in 2016 is verschenen ter gelegenheid van, u raadt het al, mijn 65e verjaardag. Het was de bedoeling geweest het te koppelen aan mijn AOW. Maar tijdens het schrijven en samenstellen, schoof deze datum een half jaar

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 14,89
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht