Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Waar is de Muur? - Margriet Brandsma

Specificaties

Waar is de Muur?

Verhalen over Berlijn

Margriet Brandsma

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 7,50.

Omschrijving

Meteen na de oorlog bestond Berlijn uit miljoenen kubieke meters puin. Daarmee kun je een grote dam bouwen van Berlijn tot in het Ruhrgebied. Gelukkig is uit die puinhoop geen dam maar een fascinerende metropool herrezen. Een stad die blijft verbazen, vooral vanwege de zo zichtbare historie. Oost-Berlijn wordt weliswaar opgeknapt, maar nog lang niet alle kogelgaten zijn weggeplamuurd.
Verbazen is ook, zeker in Nederlandse ogen, de ruimte. In het centrum van Berlijn zijn ontelbaar veel parken en parkjes. Iets verderop, maar nog wel binnen de stadsgrenzen, vind je natuurgebieden en meren. Wie een tijdje in de stad woont, leert ook de Currywurst waarderen. Zelfs aan de Berliner Schnauze, het eeuwige Berlijnse gemopper, raak je gewend.
Bezoekers uit Nederland zijn geïnteresseerd in verhalen over Berlijn uit de mond van iemand die er een tijdje woont. Ze delen al snel het enthousiasme voor de stad met auteur Margriet Brandsma. In dit boek geeft ze bezoekers aan Berlijn tips. En vertelt ze over bekende plekken als de Brandenburger Tor, de Rijksdag en de Kurfürstendamm maar ook over het minder bekende Berlijn.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 7,50
Levertijd: 1-2 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht