Doorgaan naar inhoud

Waar wacht je op? Omgaan met stress en streven naar balans

Waar wacht je op? Omgaan met stress en streven naar balans - Els De Rijck
Hardback
Tweedehands vanaf 9,00

Koop Tweedehands

Mechelen (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1 st.
9,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Nieuw

Niet nieuw beschikbaar.

Omschrijving

Er bestaan duizend redenen om dit boek niet te schrijven, en toch volg ik die ene reden waarom wel. Vanuit de opleiding die ik genoot (geneesheer hygienist in de jeugdgezondheidszorg) en alle bijkomende vormingen war ik mocht van 'genieten', ben ik gebeten door preventie en gefascineerd door welbevinden/zelfzorg. Rond dit thema geef ik lezingen en begeleid ik personen. Doch vergis je niet; ik bezit zelf geen wijsheid, ook ik ben zoekend. En wie weet leer je iets uit mijn fouten, zodat je ze zlef niet meer hoeft te maken. Als je maar weet dat je deze zoektocht niet altijd te serieus moet nemen. Wie heeft jou immers ooit gezegd dat je onderweg niet mag lachen?
Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.