Doorgaan naar inhoud

Wachten op woensdag [e-Book]

Wachten op woensdag - Nicci French
e-Book
Nieuw vanaf 9,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
9,99
Download direct dit e-book

Boek 3 uit de serie Frieda Klein

Omschrijving

Eerder in deze serie van Nicci French verschenen Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij , ook met Frieda Klein in de hoofdrol.

Als het tienermeisje Dora Lennox op woensdagmiddag uit school komt treft ze de voordeur van het huis open aan. Hoewel de auto op de oprit staat, is het stil in huis. Dan doet Dora een verschrikkelijke ontdekking: haar moeder Ruth ligt op de grond, vermoord. Maar wie zou een doodgewone huisvrouw willen vermoorden? En waarom?

Inspecteur Karlsson krijgt de zaak toegewezen. Wanneer tijdens het politieonderzoek aan het licht komt dat Ruth Lennox een geheim leven leidde, is haar gezin geschokt. Om het onderzoek te kunnen voortzetten schakelt Karlsson Frieda's hulp in, die hij nu meer nodig heeft dan ooit tevoren. Maar Frieda heeft zo haar eigen problemen. Ze heeft veel moeite om de mislukte aanslag op haar leven te verwerken. En als ze dan ook nog door een van haar patiënten op het spoor van een seriemoordenaar wordt gezet, raakt Frieda steeds dieper verstrikt in een gevaarlijk web. Of is het slechts haar eigen verbeelding die met haar aan de haal gaat?

Zal het Frieda lukken het duistere geheim op te lossen voordat ze er zelf door wordt verzwolgen?

Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd.

‘Lees en vrees!’ – Marie Claire

‘Het maakt deze knap geconstrueerde Klein tot een vreugde om te lezen. Op naar de Donderdag.’ - Nu.nl

‘Ook dit boek van Nicci French leest weer heerlijk weg.’ – Flair




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.