Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Wat ik met de sleutel moet - Vrouwkje Tuinman

Specificaties

Wat ik met de sleutel moet

Vrouwkje Tuinman

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Ik heb een punt tussen het midden en een derde van mijn tijd bereikt en moet dus ergens anders heen. Wat ik met de sleutel moet gaat over de grenzen tussen het stoffelijke en het niet-stoffelijke, en de wisselwerking ertussen. Over komende en gaande mensen, vluchtgedrag en de vraag wat je met de rest van je leven aan moet. Een nieuwe, overtuigende bundel van Vrouwkje Tuinman.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht