Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Wegen van de ziel - R. Altea

Specificaties

 • Auteur:
 • ISBN:
  9789022548349
 • Bindwijze:
  Paperback
 • Aantal Pagina's:
  240
 • Genre:
  Spiritualiteit
 • Jaar:
  2007

Wegen van de ziel

lessen en inzichten over het leven

Rosemary Altea

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Omschrijving

Wegen van de Ziel
In Wegen van de ziel begeleidt Rosemary Altea ons op een reis door de wereld aan de overzijde. Ze wijst op bijzonderheden, belicht soms aangrijpende details en brengt ons in contact met waardevolle universele kennis. Rosemary ontmaskert de vele angsten die wij hebben voor de dood, en leert ons een nieuwe spirituele werkelijkheid te accepteren.
Met haar overweldigende levensverhaal Stemmen van de overzijde schonk auteur en medium Rosemary Altea ons een geruststellende en inspirerende blik op de overzijde, de wereld na het sterven. Via haar geleidegeest Grijze Arend heeft ze nabestaanden weer in contact gebracht met hun overleden familielid of kind. In Wegen van de ziel gaat Rosemary verder op pad en legt ons uit welke betekenis we moeten hechten aan dit leven na de dood.
Wegen van de ziel is een hoopvol, geruststellend en bemoedigend boek. De stem van Rosemary Altea geeft ons niet alleen belangrijk inzicht in het leven na de dood, maar legt ook uit hoe we in het reine komen met traumatische gebeurtenissen uit het verleden en weer in contact met onszelf.
Wat moeten wij verwachten als ook onze tijd gekomen is? Wat gebeurt er wanneer we sterven, hoe ziet die ‘andere’ wereld er uit, zijn de doden gelukkig? Deze en vele andere brandende vragen behandelt Rosemary in dit waardevolle boek.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht