Doorgaan naar inhoud

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene - Jenny Broersen, Anne-Marie Claassen
Paperback
Nieuw vanaf 24,95

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
24,95
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

Dit werkboek is onderdeel van de module Schematherapie en de Gezonde volwassene. Het is voor iedereen die worstelt met negatieve patronen en daarvoor door middel van (schema)therapie wordt behandeld. Veel mensen hebben na therapie nog restklachten of blijven (deels) worstelen met negatieve patronen, chronische somberheid of angst. Het boek is niet gericht op vermindering van die problemen, maar vooral op het vergroten van veerkracht en welbevinden. 

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene gaat over weerbaarheid en omgaan met kwetsbaarheden. De focus ligt daarbij op het zoeken naar nieuwe zinvolle en betekenisvolle activiteiten en relaties. Daarnaast gaat het boek over het verder vergroten van uw welbevinden, veerkracht en positieve emoties. Ook bevat het werkboek oefeningen en uitgewerkte voorbeelden met cliëntverhalen. 

Werkboek module Schematherapie en de Gezonde volwassene is onderdeel van een module waar ook Handleiding module schematherapie en de Gezonde volwassene bij hoort.



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.