Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Wiccapedia: gids voor moderne witte magie - Shawn Robbins-Lea

Specificaties

Wiccapedia: gids voor moderne witte magie

Shawn Robbins-Lea

Beoordeel dit boek ook!
Hardcover  Vanaf € 9,95.

Omschrijving

Deze frisse, moderne gids, geschreven door twee beroemde heksen, onthult de geheimen van het wicca-universum en geeft nieuwe heksen een recept voor geluk.
Het doel van de auteurs als ‘spirituele levenscoaches’ is heksen te helpen hun dromen waar te maken met een snufje heksenknowhow. De wiccatraditie gaat ervan uit dat alle dingen ‘magickal’ zijn; jij hebt de kracht in je om de wereld om je heen beter te maken. Wiccapedia bouwt voort op dit geloof door gebruik te maken van een relatief nieuwe richting in de wicca die gebaseerd is op engelenenergie: Angelic Wicca, die respect voor de aarde en alles wat leeft op de eerste plaats zet.
Shawn en Leanna delen praktische informatie over alle aspecten van de moderne hekserij: van het e-mailen of sms’en van spreuken en het maken van drankjes in de magnetron tot het gebruik van traditionele hulpmiddelen zoals het pentagram en kristallen; het aanroepen van gidsen en engelen voor hulp; het leren in de toekomst te kijken met behulp van een glazen bol, numerologie of zelfs de witte ruis van je tv; en het interpreteren van dromen en tekenen van dierbaren die ‘over zijn gegaan’.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Laatste exemplaar reeds verkocht.

Verkrijgbaar als Voordeelboek

Vestiging
Voorraad
Prijs
Leiden
4
€ 9,95
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beoordeling

3,56 van 5 sterren

Gebaseerd op 9 beoordelingen.

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht