Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Zakelijke communicatie Mondeling - Karen Knispel, Annita Rogier, Diddo van Zand

Specificaties

Zakelijke communicatie Mondeling

Karen Knispel, Annita Rogier, Diddo van Zand

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback  Tweedehands vanaf € 27,00. Nieuw vanaf € 51,50.
Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten.

Omschrijving

Zakelijke communicatie – Mondeling is een toegankelijk en eigentijds studieboek met een praktische insteek. Het bestaat uit vier modules die afzonderlijk of in samenhang met elkaar kunnen worden bestudeerd. Allereerst komen de basisprincipes van zakelijk communiceren aan de orde. Daarna staan diverse typen professionele gesprekken centraal en wordt samenwerken ruimschoots belicht. Ten slotte is er uitgebreid aandacht voor het voorbereiden en houden van presentaties.

Deze tweede editie is volledig herzien en geactualiseerd. Het boek bevat alle theorie die je nodig hebt en op de website www.pearsonxtra.nl vind je al het oefenmateriaal, zoals opdrachten of checklists. Voor docenten zijn er assessmentopdrachten en verdiepingsstof
beschikbaar.

Over de auteurs
Karen Knispel heeft ruimschoots ervaring als docent, trainer en coach op het gebied van management, commercie en professionele mondelinge en schriftelijke communicatie. Zij is als zelfstandig trainer gevestigd in Amsterdam en heeft duizenden studenten, cursisten en trainees effectiever leren communiceren.

Annita Rogier heeft veel ervaring als psycholoog, trainer en coach op het gebied van communicatie en effectiviteit. Zij onderzocht het functioneren van vele managers en teams en leerde hen beter functioneren, communiceren en samenwerken.

Diddo van Zand is psycholoog en directeur van ixly, een uitgeverij van online testen en HRwebapplicaties. Daarnaast adviseert hij organisaties op het gebied van HR-vraagstukken, zoals competentiemanagement, strategisch HRM en management development.

Roeland Bemelmans, oprichter van BTC – Bemelmans Training & Coaching, ontwikkelt organisaties in verandering naar meer effectiviteit.

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Gent
Redelijk
?
Duidelijk gelezen, sporen van gebruik
1
€ 27,00
Leuven
Goed
?
Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
1
€ 31,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Verkrijgbaar als Nieuw

Vestiging
Voorraad
Prijs
Centraal Magazijn
Voldoende
€ 51,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht