Doorgaan naar inhoud

Zes psychologische stromingen & een client

Zes psychologische stromingen & een client - Alie Weerman
Paperback

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Koop NieuwWeb only

Niet nieuw beschikbaar.

Ook verkrijgbaar als

Eén van de boeken uit de serie PM-reeks

Omschrijving

Dit boek beschrijft zes belangrijke psychologische stromingen van waaruit verschillende methodieken en methodes zijn afgeleid. Alie Weerman behandelt achtereenvolgens de psychoanalytische, de cognitiefgedragstherapeutische, de cliëntgerichte, de lichaamsgerichte, de systeemtheoretische en de oplossingsgerichte benadering.

Een psychotherapeut demonstreert elke benadering bij steeds dezelfde cliënt. De cliënt Marianne, is kort in therapie geweest bij zes verschillende therapeuten die met elkaar een samenhangend beeld geven van verschillende benaderingen en behandelmethoden. Technieken uit de therapieën zijn te zien op de dvd. in het boek bespreekt de schrijfster vanuit verschillende stromingen niet alleen psychotherapeutische interventies, maar ook praktische methoden, kritiekpunten, technieken en interventies van SPH`ers en MWD`ers.

Dvd en boek zijn in eerste instantie bestemd voor studenten SPH en MWD, maar ze zijn eveneens geschikt voor een breder publiek. Zo zijn ze leerzaam voor mensen die zich willen oriënteren op psychologische theorieën of op verschillende vormen van therapie en hulpverlening en voor cliënten die verschillende therapeutische mogelijkheden willen onderzoeken.


Specificaties



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.