Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen
Zin om te zingen (set van 10) - Thomas Verbogt

Specificaties

Zin om te zingen (set van 10)

Thomas Verbogt

Beoordeel dit boek als eerste!
Paperback

Eén van de boeken uit de serie Literaire Juweeltjes.

Omschrijving

Thomas Verbogt schreef speciaal voor de serie Literaire Juweeltjes een gloednieuw verhaal, 'Zin om te zingen'. Het is een elegie voor een gestorven geliefde, van een weduwnaar die in verbijstering achterblijft en probeert sommige ongerijmdheden uit hun gezamenlijke leven alsnog te begrijpen. Na zijn moeder is zij de derde vrouw die uit zijn leven verdwijnt. ‘Ik zie je,’ zegt hij. ‘Ik zie je, lieve lieverd, ik zie je. De dood is alleen maar een gebaar, een teer gebaar. Ik weet niet waarom ik dat zeg. Ik zie je. Dat weet je toch? Ik zie je, altijd.’

Volledige beschrijving

Verkrijgbaar als Tweedehands

Vestiging
Conditie
Voorraad
Prijs
Niet tweedehands beschikbaar.

Houd me op de hoogte!

Ontvang een e-mailbericht zodra dit boek weer tweedehands leverbaar is.

Verkrijgbaar als NieuwWeb only

Vestiging
Voorraad
Prijs
Niet nieuw beschikbaar.

Beoordeling

Beoordeel dit boek als eerste!

Recensies

Schrijf een recensie:

Velden met een * zijn verplicht

-->