Doorgaan naar inhoud

À propos

À propos - Woody Allen
Paperback
Tweedehands vanaf 7,00

Koop Tweedehands

Leuven (België)
Conditie: Goed Boek (en eventueel omslag) in goede staat, mogelijk kleine foutjes of gebruikssporen
3 st.
7,00
Levertijd: 2-3 werkdagen

Koop Voordeelboek

Mechelen
2 st.
21,99  9,90
Rotterdam
6 st.
21,99  9,90
Antwerpen
4 st.
21,99  9,90
Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook verkrijgbaar als

Omschrijving

In de zes decennia dat hij films maakt, heeft hij vijftig films geschreven en geregisseerd, en speelde hij in vele ervan mee. Hij won diverse Amerikaanse en internationale prijzen, er zijn standbeelden te zijner ere neergezet (iets wat hij nooit zal hebben bedacht), en zijn films zijn lesmateriaal op scholen en aan universiteiten over heel de wereld.
In À propos schrijft Allen onder meer over zijn eerdere huwelijken, zijn romance en levenslange vriendschap met Diane Keaton, en zijn persoonlijke en professionele relatie met Mia Farrow, die resulteerde in een aantal klassieke films. Voor de breuk die volgde mag de sensatiepers hem wel dankbaar zijn. Volgens hem was niemand zo verbaasd als hij toen hij als zesenvijftigjarige een relatie kreeg met de destijds eenentwintig jaar oude Soon-Yi Previn, wat leidde tot hun hartstochtelijke liefde en gelukkige huwelijk van al ruim tweeëntwintig jaar.
À propos is het volstrekt openhartige, vaak hilarische en soms verbijsterende verhaal van een Amerikaans icoon.
Woody Allen (Brooklyn, 1935) is schrijver, regisseur en acteur. Hij is stand-upcomedian geweest en publiceerde verschillende boeken. Allen woont in de Upper East Side van Manhattan met zijn vrouw Soon-Yi en hun twee dochters, Manzie en Bechet. Hij is een enorme jazzenthousiasteling en een groot sportfan. Naar eigen zeggen vindt hij het jammer dat hij nooit een geweldige film heeft gemaakt, maar hij zegt het te blijven proberen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.