Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Privacyverklaring DeSlegte.com BV

Voor het laatst gewijzigd op 10 juli 2023

Uw privacy is voor DeSlegte.com BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we op DeSlegte.com allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met DeSlegte.com BV. Dit kan middels dit online formulier.

Distributie, logistiek en betaling

Om uw bestelling te kunnen bezorgen geven wij uw persoonlijke gegevens door aan onze distributie- en logistieke partners zoals bpost, Cycloon en Centraal Boekhuis. Zij ontvangen daarvoor uw naam, adres en bestelnummer. Indien u gekozen hebt voor levering via een afhaalpunt ontvangen zij ook uw e-mailadres.

Voor de financiële afhandeling van uw bestelling ontvangen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Deze hebben wij nodig vanwege de koopovereenkomst die we met u afsluiten. Wij bewaren deze informatie tot twee maanden nadat uw bestelling is afgerond.

Met al deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waarin is geregeld wat zij met de gegevens mogen doen.

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam en e-mailadres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren uw vraag en contactgegevens drie maanden om te raadplegen wanneer u eventuele vervolgvragen heeft. Of om onze klantenservice te verbeteren.

Wij geven verschillende nieuwsbrieven uit per onderwerp, speciaal samengesteld naar uw interesse: nieuwe partijen, antiquarisch aanbod, acties en specials. U kunt zich per type nieuwsbrief abonneren en afmelden via een aparte in de nieuwsbrief opgenomen afmeldlink.

Indien u bij ons een aankoop heeft gedaan wordt uw e-mailadres automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees voor de algemene nieuwsbrief. Dit e-mailadres wordt bewaard totdat u het abonnement opzegt. Dit kan eenvoudig via de aparte afmeldlink.

Op uw Persoonlijke Instellingen pagina kunt u altijd eenvoudig aangeven op welke nieuwsbrief u zich wilt abonneren of afmelden.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Behalve met de hierboven genoemde partners delen wij uw gegevens met enkele andere externe dienstverleners. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van onze dienstverlening. Ook met deze partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor de opdracht aan deze partijen zoals bij digitale en financiële diensten. We verkopen uw persoonsgegevens niet aan derde partijen.

Behalve aan de eerder genoemde partners geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Wij plaatsen de volgende soorten cookies

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies zijn nodig om een website of app goed te laten functioneren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld navigatie op de website, het kunnen onderscheiden van bezoekers en bots, of bijhouden welke boeken in je winkelwagentje zitten. Onze website kan niet correct functioneren zonder deze cookies.

Analyse

Analytische cookies worden gebruikt om data te verzamelen over websitebezoek, bijvoorbeeld om aantallen bezoekers bij te houden. Deze data wordt vervolgens gebruikt om de website te verbeteren.

Wij verzamelen data met behulp van Google Analytics en Google Signals. Wij gebruiken hiervoor alleen geaggregeerde data, of data die niet te herleiden is naar individuele bezoekers. Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten i.c.m. deze cookies.

Google kan aan de hand van bewaarde activiteit bepaalde services relevanter voor je maken, zoals de items herontdekken waarnaar je hebt gezocht of die je hebt gelezen en bekeken. Met de beheeropties op deze pagina kun je je activiteit bekijken en verwijderen.

Het doel van het verzamelen van deze data is verbetering van de website. De grondslag hiervoor is gerechtvaardigd belang.

Wij delen deze data niet met Google. Dit houdt in dat Google deze data verwerkt, maar niet zelf mag gebruiken om bijvoorbeeld de eigen Google services te verbeteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen buiten de eigen website, door de tijd heen. Uit de informatie over bezochte websites kunnen persoonlijke interesses worden afgeleid. Daarmee kunnen organisaties hun websitebezoekers bijvoorbeeld gerichte advertenties tonen.

Tracking cookies maken het mogelijk om profielen van mensen op te stellen (profiling) en hen anders te behandelen. Met tracking cookies worden doorgaans persoonsgegevens verwerkt.

De Slegte plaatst marketingcookies die bezoekers buiten de eigen website volgen, om relevante advertenties te kunnen tonen. Ook Microsoft Bing plaatst marketingcookies die bezoekers volgen, om relevante advertenties te kunnen tonen. De grondslag voor het plaatsen van deze cookies is toestemming.

Lees in onze Cookieverklaring meer over de specifieke cookies die geplaatst worden.

Cookies verwijderen?

Op consumentenbond.nl staat een handleiding voor het verwijderen van cookies. Hier vind je hoe je cookies verwijdert uit Chrome, Firefox, Edge en Safari. Ook staat daar hoe je cookies verwijdert van uw smartphone en/of tablet:
https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen

Je kunt gepersonaliseerde advertenties uitzetten in jouw Advertentiecentrum van Google, door de optie “Gepersonaliseerde advertenties” op “Uit” te zetten. Je vind jouw Advertentiecentrum hier:
https://myadcenter.google.com/?ref=privacy-policy&hl=nl
Als je niet wilt dat jouw data wordt gebruikt door Google Analytics, dan kun je daarvoor hier een Add-on downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Bij nieuwe ontwikkelingen zullen wij, indien nodig, deze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan middels dit formulier op onze website.

U heeft de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. In Nederland kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en in België tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (CBPL).

Vestigingsgegevens
DeSlegte.com BV
Breestraat 73
2311 CJ Leiden
KVK 62085387

Contactgegevens
email: info@deslegte.com
Tel: +32 9 2551252 (helpdesk gevestigd in België)
contactformulier algemeen