Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Disclaimer

Bij het ontwerpen en samenstellen van DeSlegte.com is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan de website onvolkomenheden of onjuistheden bevatten. Boekhandel De Slegte aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuiste, onvolledige of onrechtmatige informatie.

Informatie over boeken
De informatie over boeken die Boekhandel De Slegte op de website publiceert, is afkomstig van de uitgeverijen van die boeken of van de verkopers. Boekhandel De Slegte aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze informatie. Aan de inhoud van gegevens en aangeboden informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie van derden

Op DeSlegte.com staan pagina's waarop derden content aanbieden, zoals reviews. Boekhandel De Slegte is niet verantwoordelijk voor content die door derden op de website geplaatst is. Deze meningen geven niet de mening of het beleid van Boekhandel De Slegte weer. Boekhandel De Slegte behoudt zich het recht om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, als deze content in strijd is met de wet, het intellectueel eigendomsrecht of de belangen van overige internetgebruikers of andere derden.