Doorgaan naar inhoud

Levertijd


Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Hoe snel dat is, hangt af van waar het boek op voorraad ligt. Dit ziet u duidelijk terug op onze website: bij elke titel treft u de verwachte levertijd en distributeur aan. Bestelt u meerdere boeken met verschillende levertijden in één bestelling? Dan krijgt u de boeken stuk voor stuk thuisbezorgd volgens de verwachte levertijd, zoals aangegeven op onze website. U hoeft dus nooit te wachten totdat de laatste titel ook leverbaar is. U ontvangt altijd een e-mail zodra uw artikel door ons is verzonden.

Levertijd tweedehands boeken, ramsj, studieboeken en antiquariaat
Tweedehands boeken, ramsj, studieboeken en antiquarische boeken worden verzonden uit een filiaal van Boekhandel De Slegte. Wij hebben vier vestigingen in België (Antwerpen, Leuven, Gent of Mechelen) en drie vestigingen in Nederland (Amsterdam, Leiden en Rotterdam). Meestal verzenden wij deze boeken op maandag en donderdag. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te leveren.

Levertijd e-Books en luisterboeken als bestand (mp3)
Heeft u een e-Book of luisterboekbestand gekocht? Dan krijgt u na betaling direct een e-mail met daarin een downloadlink.

Levertijd nieuwe boeken en luisterboeken op CD
Bijna elk nieuw Nederlandstalig boek dat in de handel is, kunt u via ons eenvoudig vinden en bestellen. Wij leveren nieuwe boeken via ons centraal magazijn. Voor de meeste titels geldt binnen 2 a 3 werkdagen in huis. Nieuwe titels in print kunnen alleen besteld worden via DeSlegte.com. Deze titels worden altijd thuisbezorgd. U kunt uw order niet afhalen in een filiaal van Boekhandel De Slegte.

U kunt ook al vanaf zes weken van tevoren nieuwe titels reserveren die nog moeten verschijnen. Zodra het boek leverbaar is, zorgen wij ervoor dat u het direct thuisbezorgd krijgt. Zo weet u zeker dat u uw favoriete nieuwste boeken als eerste in huis hebt!

Afwijkende levertijden
Heel soms wijkt de verwachte levertijd af van de daadwerkelijke levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een probleem is met de leverbaarheid van een boek bij onze distributeur. Ook kan het voorkomen dat er sprake is van vertraging in de levertijden door bpost of Cycloon. Wij doen ons uiterste best om dit soort zaken te voorkomen. Indien u uw bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen heeft, dient u dit binnen 14 dagen te melden bij de De Slegte klantenservice.

Brexit vertragingen 
Voor nieuwe Engelstalige boeken zijn wij afhankelijk van leveringen uit het Verenigd Koninkrijk. Door de Brexit ondervinden wij helaas vertragingen in aanvoer. Dat betekent dat leveringstijden van sommige boeken tijdelijk langer kunnen duren dan gewoonlijk. Onze excuses voor eventueel ongemak hierdoor.