Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen

Antiquariaat de Slegte op boekenbeurzen

Antiquariaat de Slegte heeft een bijzondere collectie, variërend van eeuwenoude folianten tot moderne bibliofiele uitgaven, handschriften en literaire archivalia zoals foto's en brieven. Om deze collectie extra onder de aandacht te brengen van de liefhebbers neemt Antiquariaat de Slegte ook dit najaar weer deel aan diverse beurzen.

35th Amsterdam Antiquarian Book, Map & Print Fair 2014
Op 3 en 4 oktober 2014 wordt de Amsterdam Antiquarian Book, Map & Print Fair georganiseerd. Ook Antiquariaat de Slegte is van de partij. Bij deze gelegenheid verscheen een kleine catalogus: Catalogus 31.

1st Antwerp Academy Art Book Fair 2014
Op 18 oktober 2014 is de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen het toneel van de 1st Antwerp Academy Art Book Fair. Deze kunstboekenbeurs richt zich op antiquarische kunstboeken én actuele kunstenaarspublicaties. Antiquariaat de Slegte publiceert bij deze gelegenheid Catalogus 32.

Internationale Antiquarenbeurs Mechelen
Van 12 tot en met 14 december 2014 wordt voor de 23e keer in het Cultuurcentrum te Mechelen de Internationale Antiquarenbeurs georganiseerd, dé antiquarenbeurs waar handelaren uit binnen- en buitenland hun mooiste boeken, kaarten en prenten tonen en verkopen. Uiteraard is ook Antiquariaat de Slegte aanwezig. Highlights kan u vinden in catalogus 32.