Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen

Organiseer een kinderboekenbeurs op school

U wilt graag wel eens een boekenbeurs organiseren op uw school maar weet niet goed hoe hier aan te beginnen? Boekhandel De Slegte heeft een handige formule voor scholen in Belgiƫ waardoor het organiseren van een boekenbeurs heel gemakkelijk wordt.

Wij beschikken over een ruim aanbod kinder- en jeugdboeken, zowel nieuwe en tweedehands boeken als voordelige uitgeversrestanten. Allemaal kwalitatieve boeken aan zeer democratische prijzen. Wij stellen met plezier een gepast boekenpakket samen voor uw doelgroep. Komt u liever zelf de boeken uitzoeken dan kan dat na afspraak. Wat niet verkocht wordt, mag u gewoon weer bij ons terugbrengen na de beurs.

10% korting
De boeken kunt u bij ons ophalen en terugbrengen op een tijdstip dat voor u past tijdens onze openingsuren. Wij zorgen voor verpakkingsmateriaal, boekensteunen en rubricering. We stellen voor u een alfabetische lijst samen met de uitgekozen titels, de prijzen en het aantal boeken dat u meeneemt. Tijdens uw kinderboekenbeurs kunt u heel gemakkelijk op deze lijst aanduiden welke boeken er zijn verkocht. Bij de afrekening krijgt u nog 10% korting op alle verkochte boeken als dank voor de organisatie.

Uitbreiden aanbod
Als u de boekenbeurs graag wilt uitbreiden kunnen wij ook een ruim pakket samenstellen met boeken voor volwassenen. Boekhandel De Slegte heeft een ruime keuze aan zowel fictie als non-fictie.

Heeft u interesse in het organiseren van een beurs of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze filialen.