Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen

Signeersessie Peter Verhelst en Tom Lanoye

Zaterdag 13 juni 2015 mochten we in ons antiquariaat aan de Wapper 5 de auteurs Peter Verhelst en Tom Lanoye ontvangen. Zij kwamen er hun nieuwe bibliofiele uitgaven De kunst van het crashen en Koningin Lear voorstellen en signeren. Een verslag van een bijzondere namiddag.Er werd druk gepraat over bibliofiele en andersoortige boeken. Ook boekbindster Pau Groenendijk van MooieBoeken uit Amsterdam zat aan tafel. Zij verzorgt vaak onze bibliofiele uitgaven. Een aantal fans en enkele verzamelaars kwamen hun exemplaren al meteen ophalen. Zij werden door beide auteurs met een voorleessessie beloont.

Enkele fragmenten ziet u hier:


Bijzondere edities De kunst van het crashen en Koningin Lear
Van beide edities werden slechts 20 exemplaren gemaakt. U kunt deze bijzondere uitgaven van De kunst van het crashen en Koningin Lear bestellen in de webwinkel van De Slegte. Daarnaast hebben we van beide auteurs ook 'gewone' uitgaven in voorraad: bekijk onze boeken van Peter Verhelst en Tom Lanoye.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van signeersessies en andere evenementen? Like Antiquariaat De Slegte op Facebook of volg Antiquariaat De Slegte op Twitter.