Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

De Slegte Antwerpen

Antwerpen

Tentoonstelling Patrick Conrad 70

Dit jaar vierde Patrick Conrad zijn zeventigste verjaardag. Een goede reden om deze bekende Vlaamse dichter, regisseur en beeldend kunstenaar te eren met een tentoonstelling. Op 28 augustus 2015 wordt om 20:00 uur een tentoonstelling geopend over zijn werk bij Boekhandel De Slegte in Antwerpen. U bent van harte welkom! De toegang is gratis.De tentoonstelling – opgezet in samenwerking met Poëziecentrum Gent – zet de dichter Conrad centraal. Met hand- en typoscripten, tekeningen, brieven, foto’s en originele uitgaven, ook uit het persoonlijke archief van de dichter zelf. De opening is een feestelijke bijeenkomst. Met optredens van onder andere François Beukelaers, Michaël Vandebril en Patrick Conrad zelf. Ook wordt de bundel As. Verzamelde gedichten officieel gepresenteerd.

Komt u naar de opening? Meld u zich dan aan via antwerpen.wapper@deslegte.com. Bent u niet in de gelegenheid de opening bij te wonen? U kunt de tentoonstelling tijdens openingsuren van filiaal De Slegte Antwerpen bezoeken. Van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 18:00 uur. Tot en met 26 september 2015. De bijbehorende catalogus Patrick Conrad kunt u online alvast inzien.

Boekhandel De Slegte organiseert regelmatig bijzondere literaire activiteiten: signeersessies, voorleesmomenten en tentoonstellingen. Op de hoogte blijven van alle evenementen? Schrijf u dan nu in voor de De Slegte nieuwsbrief of volg onze boekhandel op Facebook.