Go to top
Voor boeken altijd eerst naar De Slegte

Alle vestigingen

Alle vestigingen

Saskia Noort

Noort debuteerde in 2003 als auteur met de literaire thriller Terug naar de kust, waarvan er meer dan 200.000 exemplaren zijn verkocht. Haar tweede thriller heet De eetclub. De recensies daarover waren lovend. Zo schreef NRC Handelsblad: "De Eetclub is een vaardige, spannende, soms verwarrende en bij vlagen zelfs subtiele thriller." Van het boek zijn er ruim 500.000 exemplaren verkocht.

Voor beide boeken werd zij genomineerd voor de Gouden Strop, de prijs voor het beste Nederlandstalige misdaadboek. In Duitsland, Frankrijk, Rusland, Denemarken en Noorwegen verschenen vertalingen van De eetclub en Terug naar de kust. De rechten van De eetclub en Terug naar de kust zijn verkocht aan uitgeverijen in Engeland, Zweden, Finland, Bulgarije, Brazilië, Italië, Spanje en Griekenland. Beide boeken zijn ook verfilmd. Voorts verscheen van haar hand Aan de goede kant van 30, een bundeling columns.

Op 3 augustus 2014 was ze de derde gast in het seizoen van Zomergasten. In oktober 2018 is ze begonnen als columnist voor het Algemeen Dagblad.

Algemene informatie

Overzicht boeken Saskia Noort