Doorgaan naar inhoud

Beter op reis [e-Book]

Hoe leukemie ons leven voor altijd veranderde

Beter op reis - Viora Rebergen, Joost van Willigenburg
e-Book
Nieuw vanaf 12,99

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Verkrijgbaar als e-Book

Centraal Magazijn
e-Book
12,99
Download direct dit e-book

Omschrijving

In het inspirerende boek Beter op reis vertellen Viora Rebergen en Joost van Willigenburg, bekend van het reiskanaal Be More Unicorn, hun indrukwekkende verhaal.

Als Viora te horen krijgt dat ze acute lymfatische leukemie heeft verandert alles: haar bruisende leven waarin ze samenwoont met haar vriend Joost, vijf keer per week sport en fulltime werkt staat volledig op zijn kop. In Beter op reis beschrijven Joost en Viora de rollercoaster waarin hun leven is veranderd: de gekke en aangrijpende situaties in het ziekenhuis, de hoop en wanhoop, kleine overwinningen en grote mijlpalen en hoe ze elkaar en hun relatie op de been houden. Na tweeënhalf jaar ziekenhuis wordt Viora genezen verklaard. Ze laten alles achter zich om hun droom waar te maken, en vertrekken voor een jaar op wereldreis.

Beter op reis is ontroerend en aangrijpend, maar ook optimistisch en ontzettend vrolijk: indrukwekkende anekdotes worden afgewisseld met hilarische verhalen van Joost en Viora, elk vanuit hun eigen perspectief. Een inspirerend boek voor iedereen die zich afvraagt wat écht belangrijk is in het leven.



Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.