Doorgaan naar inhoud

De basis van het beleggen

in alle rust bouwen aan een bovengemiddeld rendement

De basis van het beleggen - Holland Invest
Hardback
Nieuw vanaf 83,50

Koop Tweedehands

Niet tweedehands beschikbaar.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
83,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

DE BASIS VAN HET BELEGGEN - Al jaren lang het beste beleggingsboek van Nederland en België voor lange termijn value investors. Dit is inmiddels al de vijfde druk van dit tijdloze en populaire beleggingsboek!

DE BASIS VAN HET BELEGGEN geeft u stap-voor-stap duidelijk antwoord op de voor succesvol value beleggen drie meest essentiële en tijdloze vragen, te weten:

 • 1. Hoe kan ik mijn vermogen het beste spreiden?;
 • 2. Waarin kan ik het beste beleggen?; en,
 • 3. Wanneer kan ik het beste kopen en verkopen?

 • Door de heldere en praktische schrijfstijl, en het bewezen lange termijn beleggingssucces van de auteur, is DE BASIS VAN HET HET BELEGGEN van belang voor alle lange termijn beleggers die willen weten wat werkt, wanneer en waarom. Op een altijd praktische, onderhoudende, en leerzame wijze geeft DE BASIS VAN HET BELEGGEN u inzicht in de belangrijke wisselwerking tussen belegger, belegging en beurs. Het behandelt daartoe de meest optimale spreiding van uw vermogen over de verschillende vermogenscategorieën, de emotionele en psychische obstakels van het beleggen, de belangrijkste kenmerken van cash, deposito's, obligaties, aandelen, vastgoed en alternatieve beleggingen, het vinden van het juiste bedrijf met het juiste management en het juiste product, het bepalen van de juiste koop- en verkoopprijs, de berekening van de intrinsieke waarde van een belegging, de voor- en nadelen van professioneel vermogensbeheer, en nog veel en veel meer. Koop dit boek nu, en leer snel wat de inmiddels duizenden beleggers die u voorgingen al weten!

  Daarnaast bevat DE BASIS VAN HET BELEGGEN een uitgebreide en gedetailleerde inhoudsopgave en een omvangrijke trefwoordenindex, waardoor het ook als naslagwerk altijd en overal snel te gebruiken is. Dus ongeacht of u uw vermogen belegt in uw huis, obligaties, aandelen, grondstoffen, of alternatieve beleggingen: lees eerst DE BASIS VAN HET BELEGGEN. Lees hoe u een hoger rendement behaalt, hoe u uw beleggingsrisico's verkleint, en hoe u zich bevrijdt van de emotionele dictatuur van de beurs.

 • 1e druk - januari 2012
 • 2e druk - augustus 2013
 • 3e druk - september 2015
 • 4e druk - november 2017
 • 5e druk - april 2021
 • 5e druk (extra oplage) - januari 2022
 • ISBN 1e druk: 9789081811705
  ISBN 2e tot en met 5e druk: 9789081811712

  MET EEN VOORWOORD VAN PROF. DR. JAAP KOELEWIJN - voormalig research CEO bij de AFM, columnist voor het FD en emeritus hoogleraar Corporate Finance (Nyenrode Universiteit).

  LET OP - MEDEDELING VAN DE UITGEVER - Dit boek is geschreven voor professionele en particuliere beleggers en investeerders met een lange termijn beleggingshorizon, die op zoek zijn naar een bovengemiddeld rendement, zonder daarvoor steeds in- en uit de markt te moeten stappen. Dit boek is dus uitdrukkelijk niet geschreven voor korte termijn beleggers, speculanten, en mensen die met hun geld willen 'spelen'. Uit lezersfeedback onder particuliere beleggers blijkt tevens dat als u geen Havo of VWO vooropleiding heeft, de inhoud van dit boek mogelijk te abstract is. Bekijkt u daarom voordat u dit boek aanschaft eerst de uitgebreide inhoudsopgave en het gratis inkijkexemplaar zodat u weet wat dit boek u aan beleggingskennis en -informatie brengt en wat u ervan kunt verwachten.
  Recensies

  Gemiddelde waardering

  Nog geen beoordelingen

  Plaats een beoordeling

  Recensies van onze lezers

  Beoordeel dit boek als eerste!

  Om een recensie te schrijven moet je zijn.