Doorgaan naar inhoud

De (bijna-)dood ontrafeld

in het licht van de Fibonacci-code

De (bijna-)dood ontrafeld - Maureen Venselaar
Paperback
Nieuw vanaf 26,50

Koop Tweedehands

Laatste exemplaar reeds verkocht.

Koop NieuwWeb only

Centraal Magazijn
26,50
Levertijd: 2-3 werkdagen

Omschrijving

De (bijna-)dood ontrafeld geeft een geheel nieuwe, samenhangende visie op de (bijna-)dood. De bijna-doodervaring dient als uitgangspunt voor de ontrafeling van het leven na de dood en licht een tipje van de sluier op van wat ieder van ons te wachten staat op het moment dat wij `heengaan: we zullen geleidelijk de grenzen van ruimte en tijd achter ons laten en ervaren dat we een verruimd bewustzijn hebben.

De Fibonacci-code geeft hierbij spectaculaire inzichten en draagt bij aan de verklaring van bekende kenmerken van de bijna-doodervaring zoals het zien van kleuren en van licht aan het einde van de tunnel, en van onbekende kenmerken zoals het zien van een immense `zandloper. In totaal worden er tien kenmerken van de bijna-doodervaring voor het eerst beschreven. Deze zijn gebaseerd op de bestudering van honderden ervaringsverhalen.

Dit boek neemt uniek stelling in de (controversiële) discussie in hoeverre de bijna-doodervaring neurologisch of bovennatuurlijk te verklaren is.

Drs. Maureen Venselaar is achttien jaar geestelijk verzorgster
geweest. In haar werk kwam zij in aanraking met vragen rondom leven en dood en met bijzondere ervaringen zoals de (bijna-)dood. Vanuit deze praktijk is zij haar tienjarige literatuurstudie naar de (bijna-)dood begonnen. Zij geeft regelmatig lezingen.




Recensies

Gemiddelde waardering

Nog geen beoordelingen

Plaats een beoordeling

Recensies van onze lezers

Beoordeel dit boek als eerste!

Om een recensie te schrijven moet je zijn.